Vikarservice

Vikarservice

Vikarservice med kvalitet, fleksibilitet og god gæsteservice

Horecas tilbyder vikarløsninger til hotel- og restaurationsbranchen i hele Nordjylland. Vi tilbyder fagligt professionelle og fleksible vikarløsninger, som er tilpasset jeres virksomheds behov.

Vi har stor fokus på faglighed og fleksibilitet af vores vikarer. Derfor tilbyder vi, i samarbejde med VUC Nordjylland, et opkvalificeringsforløb, hvor faglighed og undervisning i at yde god gæsteservice er i fokus. Ved at vælge vikarer fra Horecas, får I derfor både branchens højeste faglighed og bedste gæsteservice. Derudover vil det give jer mere tid til at udføre andre opgaver, da Horecas påtager sig en stor del af det praktiske, som eksempelvis lønadministration, oplæring og rekruttering.

Derfor skal I vælge vikarer fra Horecas

  • Faguddannet og brancheerfaren: Alle vores vikarer har erfaring indenfor branchen. Derudover tilbyder vi alle vores medarbejdere at tage vores opkvalificeringsforløb, der er udviklet i tæt samarbejde med hotel- og restaurationsbranchens interessenter. Her har de tilegnet sig fagspecifikke kompetencer indenfor rengøring og køkkenarbejde.
  • Servicefokuseret personale: Alle vores medarbejdere har erfaring med at yde god gæsteservice.
  • Ingen sproglig barriere – Sprogbarrieren er ofte en stor udfordring, som både sætter en dæmper på arbejdsflowet imellem medarbejdere, men også en udfordring, der kan gå udover gæsteservicen. Vores vikarers danskkundskaber vil derfor højne samarbejdet mellem medarbejdere og sikre den gode gæsteservice.
  • Maksimalt udnyttelse af lønomkostninger: Ved brug af vores vikarer har I kun lønomkostning, når der er brug for vikarservice. I kan desuden opsige vores vikaraftaler fra dag til dag.
  • Spar på lønadministrationen: Vi tager os af lønadministrationen med vores vikarer. På den måde kan I bruge jeres tid og ressourcer på jeres forretning.
  • Spar tid på oplæring: Vores vikarer er oplært og trænet i hotel- og restaurationsbranchens virksomheder. Dermed, ved de, hvad det kræver at arbejde i branchen.
  • Spar tid på rekrutteringsprocessen: Vi er specialiseret inden for hotel- og restaurationsbranchen og ved, hvilke kompetencer I søger og kan finde lige præcis dén eller de medarbejdere, I står og mangler.
  • Styrkelse af jeres CSR-profil: Ved at vælge en rengøringsløsning fra Horecas, samarbejder I aktivt med en organisation, som har det sociale ansvar øverst på sin dagsorden. Dette er med til at styrke jeres virksomheds image.
  • Vagtoversigt og indtjekning via app – Via vores app kan I nemt få et overblik over de forskellige vikartimer, både fortidige og fremtidige. Derudover, kan vores vikarer blot tjekke ind med deres mobil via NFC-tag for at påbegynde og afslutte en vagt.

 

Når I har indtastet informationerne og klikket på knappen ”send forespørgsel”, vil vi kontakte jer indenfor 24 timer for at aftale et møde med en af vores konsulenter. I samarbejde med jer vil vores konsulent udarbejde en skræddersyet rengøringsløsning, der tager udgangspunkt i jeres behov.

Køkken

Restaurant

HotelVed udfyldelse af ovenstående skema sender I en forespørgsel. Skemaet er derfor ikke en bindende aftale. Horecas er kun forpligtet af aftaler, der er skriftligt underskrevet af begge parter. Priser angivet ved udfyldelse af det ovenstående skema er et estimeret overslag og dermed ikke et endeligt tilbud. Skemaet er prisvejledende og ikke fastprissættende.

 

Send, en forespørgsel via vores online-skema eller ring os op på + 45 72 44 44 11