Om os

VI TROR PÅ MENNESKER

 

Om

Horecas

Horecas er en landsdækkende registreret socialøkonomisk virksomhed. Vi tilbyder kvalificeret arbejdskraft i form af privat– og erhvervsrengøring samt vikarservice til hotel- og restaurationsbranchen.

Vi tror på, at vejen til et bedre liv går gennem en positiv identitet. Det kan lykkes gennem flere faktorer, men det væsentlige for den enkelte er at have et mål og noget at stå op til. Der findes rigtig mange mennesker, som gerne vil bidrage til samfundet og gøre en forskel, men som ikke har lige nemt ved at leve op til de krav, der stilles på arbejdsmarkedet i dag. Hos Horecas tror vi på, at vi med hjælp, støtte og opkvalificering kan bane vej for denne positive arbejdsidentitet.

Som socialøkonomisk virksomhed handler det for os ikke om at tjene penge til enkeltpersoner, men at den indtjening vi genererer, vil gå til målgruppen.

 

Gå til socialøkonomisk virksomhed

Vores

  • MISSION
  • VISION
  • VÆRDIER

Vores mission er at løse samfundsmæssige udfordringer og samtidig få flere mennesker ud på arbejdsmarkedet. Det gør vi ved at matche udbud og efterspørgsel på arbejdsmarkedet ved at tilbyde kvalificeret arbejdskraft til virksomheder. Samtidig ønsker vi at øge livskvaliteten for det enkelte individ.

 

Vi har en vision om at få virksomheder til at tage et socialt ansvar. Vi ønsker at give et indblik i, at Danmark rummer motiverede ledige, som både har ressourcer og evner som virksomhederne kan gøre brug af.

Rummelighed

Vi tror på et rummeligt arbejdsmarked, hvor alle skal have mulighed for at bidrage

 

Social ansvarlighed

Vi tror på, at social ansvarlighed er et afgørende element, når man driver en virksomhed

 

Engagement

Vi brænder for det vi laver og tror på, at vi kan gøre en positiv forskel for enkelte individer og ikke mindst samfundet.