Bliv en del af Horecas

Bliv vikar i hotel- og restaurationsbranchen

Bliv

VIKAR

I hotel- og restaurationsbranchen

Hos Horecas kan du arbejde som rengøringsassistent, kok, tjener og køkkenassistent. Vi søger hele tiden nye vikarer til hotel- og restaurationsbranchen, da det er en branche i rivende udvikling. Den stigende efterspørgsel efter hotel- og restaurationsservice, har medvirket til at hoteller og restaurationer optimerer og øger deres medarbejderstab over hele landet.

Indstillingen er afgørende

Det er ikke afgørende om du har erfaring inden for rengøringsfaget eller hotel- og restaurationsbranchen. Du vil blive uddannet og opkvalificeret til ét eller flere fag. Det vigtigste er, at du har lyst og interesse for at arbejde som vikar i denne branche, samt at blive en del af Horecas. For at kunne arbejde og trives i hotel- og restaurationsbranchen, skal du have lysten til at gøre mennesker glade, finde løsninger og være en holdspiller.

Branche med diversitet

Hotel- og restaurationsbranchen er en af de brancher, hvor medarbejderne har forskellige uddannelses-, erhvervs- og kulturbaggrunde. Dette bidrager til, at branchen konstant er i udvikling, både i forhold til krav fra gæster og medarbejdere. Hvis du søger et job, hvor to dage ikke minder om hinanden, og hvor man bliver udfordret og udviklet som person, så er hotel- og restaurationsbranchen muligvis noget for dig. Som vikar hos Horecas har du mulighed for at tilpasse dine timer, så det passer med dine interesser udenfor arbejdslivet.

Som vikar hos Horecas får du følgende fordele:

– Du bestemmer selv, hvor meget du vil arbejde

– Du får foden indenfor i en spændende og konstant udviklende branche

– Udvikling og udvidelse af dit erhvervsnetværk

– Faglig og personlig udvikling

– Nem registrering af vikartimer via app

– Vagt- og opgaveplaner via app

Ønsker du at blive vikar i denne spændende branche, så send os dit cv, samt en kort beskrivelse af, hvad du ønsker at arbejde med.

Nedenfor kan du udfylde dine kontaktoplysninger og vedhæfte dit cv. Herefter vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er at være vikar hos Horecas? Så klik her og læs om, hvilke forventninger vi har til dig, samt hvordan vi kan udvikle dig både fagligt og personligt.